Mark Minasi's Reader Forum
Mark Minasi's Reader Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Search | FAQ | Minasi Forum RSS Feed
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Email, Databases, Sharepoint and more
 Exchange
 Out of Office and Exchange 2010
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lacrosseboy
Old Timer

567 Posts
Status: offline

Posted - 02/28/2012 :  2:41:28 PM  Show Profile  Reply with Quote
One site working fine with OOO. One site failing with the message:

"Your Out of Office settings cannot be displayed, because the server is currently unavailable. Try again Later."

Wonderful!

Ran this:

Get-WebServicesVirtualDirectory -Identity *

and after check the result, i try to set the webservicevirtualdirectory with:

Set-WebServicesVirtualDirectory -Identity * -InternalURL https://<yourURL>/ews/Exchange.asmx -ExternalURL https://<yourURL>/ews/exchange.asmx -BasicAuthentication:$true

Still failed to work.

Went into IIS and check the setting on EWS and they are correct.

Any ideas?


Thomas Deimel
Keeper of the Holy Potato

lacrosseboy
Old Timer

567 Posts
Status: offline

Posted - 02/29/2012 :  10:05:34 AM  Show Profile  Reply with Quote
A little more information, we did a trace and found that it's picking up access to another domain. That's why it's failing. Messy. Now contacting the other Exchange admin and let the excitement begin!

Thomas Deimel
Keeper of the Holy Potato
Go to Top of Page

Jazzy
Administrator

Netherlands
2122 Posts
Status: online

Posted - 02/29/2012 :  2:24:51 PM  Show Profile  Visit Jazzy's Homepage  Click to see Jazzy's MSN Messenger address  Reply with Quote
Would love to help but the current description is too vague. These settings are distributed through autodiscover, you can use the Test Automatic Email Configuration feature in Outlook to find out what the clients tries to do to obtain the settings, and what settings it gets from te server.

Jetze Mellema

Exchange specialist
Former MVP (2005-2012)
My blog: http://jetzemellema.blogspot.com (Dutch)
My company: http://www.imara-ict.nl/
Go to Top of Page

lacrosseboy
Old Timer

567 Posts
Status: offline

Posted - 02/29/2012 :  2:34:31 PM  Show Profile  Reply with Quote
The Test Automatic Email Configuration test...(ha,ha) show the configuration is going to wrong way. Autodiscover is send the routes to servers that are not in our domain or control. These users were migration over to our domain but their workstations,accounts, etc... log into the other domain for work stuff. Only their email system is on our domain. Autodiscover on the other domain needs to be changed or we need to move faster and get those systems on our domain.

We are doing things backwards here but that's typical!

Thomas Deimel
Keeper of the Holy Potato
Go to Top of Page

Jazzy
Administrator

Netherlands
2122 Posts
Status: online

Posted - 02/29/2012 :  3:24:05 PM  Show Profile  Visit Jazzy's Homepage  Click to see Jazzy's MSN Messenger address  Reply with Quote
Okay, that makes sense. Serious, it does. :)

Jetze Mellema

Exchange specialist
Former MVP (2005-2012)
My blog: http://jetzemellema.blogspot.com (Dutch)
My company: http://www.imara-ict.nl/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Mark Minasi's Reader Forum © 2002-2011 Mark Minasi Go To Top Of Page
This page was generated in 0.13 seconds. Snitz Forums 2000